Ondertussen is het al weer bijna 2 weken geleden dat we elkaar ontmoetten in de Beddermolen in Tongerlo voor de eerste tasting van onze Conscious Community. Niet alleen deed het deugd om zo rijkelijk de interesse en inschrijvingen voor dit samenzijn te ontvangen, naderhand was het nog specialer om te horen, te lezen, te voelen en te ervaren dat iedereen echt genoten heeft van wat we in petto hadden én ons samenzijn als enorm deugddoend heeft ervaren. 

Wat ben ik blij én ontzettend dankbaar voor alle positieve, opliftende en ondersteunende feedback, die ik die avond en de dag/dagen nadien mocht ontvangen.

Wat mensen er van vonden…

Licht, rust, dat voel ik nu. Met blij hartje bedje in! Blij dat je op mijn pad mocht komen 🙏 – I –

Ik ben vrijdag in volledig bliss wakker geworden en heb het hele weekend genoten van al het mooie we donderdag hebben gezien en ervaren. – P –

Dankjewel Elke voor de magische avond. Ik voel me een stuk ‘groter’ als het ware…- S –

Mooie locatie, zeer mooie woorden die je gebracht hebt. Pakkend in combinatie met de muziek en origineel met de tekening die tegelijkertijd werd opgemaakt. De oefeningen in de kring waren ook leuk om te doen omdat die het kind in ons naar boven brachten. De meditatie was een mooie afsluiter. – J –

Wat een mooie ervaring. Het had iets magisch, warm, puur. Het was verrassend en toch wat thuiskomen ook. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Elke en de dames van de inner circle voor dit mooie initiatief. – J –

Elke, bedankt voor de tasting. Het moment wandelt nog elke dag met me mee. Het was een bijzonder voel- en ontmoetmoment, waar je heel snel connectie of non-connectie voelt. Waar energie loskomt en warmte binnen. Ik kan het moeilijk bevatten en onder woorden brengen maar ben dankbaar. Wat een mooie ervaring. 🌟- C –

Mijn vrijdag was licht en luchtig. Heel erg genoten! Nog steeds. De vibe zindert na. De groep was geweldig en de inner circle zijn fantastische dames ❤️❤️❤️ – I –

Hey Elke, ik wil je bedanken voor de fijne avond! Ik heb ervan genoten! Ik heb de liefdevolle verbinding gevoeld, de goede intenties van alle lieve mensen, de warmte,… Ik bewonder hoe je hebt kunnen verwoorden welke weg je hebt afgelegd, wat je visie is en waar je naartoe wil. De steen die ik in de goodiebag vond, was, zoals je op voorhand ook gezegd had, precies voor mij bestemd. De rozenkwarts kon ik goed gebruiken en deed me deugd. En ook de andere spulletjes waren super, bedankt! Heb was een fijne avond met fijne mensen en ik heb veel warmte gevoeld. Nogmaals dank voor de uitnodiging ❤️​- J –


Dit bevestigt dat wat we met de community willen doen, niet alleen nodig is, maar ook zeer wenselijk voor een toch wel aanzienlijke groep gelijkgestemden.

Zoals eerder aangegeven was dit een proevertje voor wat we volgend jaar willen gaan doen. 

Zie hier nog enkele herinneringen aan do. 1 december ’22, nl. de prachtige visual harvest drawing van Astrid & de schitterende en sprekende collages/vision boards rond bewustzijn.