Referenties en getuigenissen


People Coach is al vele jaren bezig met de intensieve begeleiding van individuen, teams en organisaties.Hieronder vind je een greep uit hun reacties op de trajecten.

“De welgemeende interesse in je als persoon, nooit veroordelend, de enorme professionaliteit en ook warmte van een coach en het aanvoelen van de kleinste nuance in je uitleg en daarvan voelen dat er meer achter zit, maken van Elke Verboven van People Coach de perfecte persoon om de betere versie van jezelf terug te vinden.”

“Dankzij Elke (People Coach) ben ik een zware periode in mijn leven door geraakt en ik durf zelfs te zeggen dat ik er sterker ben uitgekomen! Zij heeft mij technieken aangeleerd die mij enorm geholpen hebben om een reeks tegenslagen te kunnen ‘verwerken’. Deze technieken pas ik nu nog steeds toe als het even allemaal te veel wordt en ze hebben een positieve invloed op zowel mijn privé- als mijn beroepsleven.

Als ik zie dat vrienden of familie het even moeilijk hebben dan beveel ik ze People Coach aan. En ook zij hadden er baat bij. Elke & People Coach kan ik iedereen aanbevelen.
Hierbij nogmaals super-bedankt Elke!”

M.H.

“Toen ik enkele jaren geleden danig verdwaald raakte in de wirwar van paden die mijn leven destijds voorstelde, bracht de raad van een vriendin me bij Elke. Tijdens de eerste sessie voelde ik meteen dat zij met haar daadkrachtige aanpak en haar enorm groot empathisch vermogen op dat moment de geknipte ‘leermeester’ voor mij zou kunnen zijn.

Gaandeweg wist ze mijn noden feilloos te detecteren, bracht ze me tot inzichten en reikte allerhande hulpmiddelen en technieken aan in mijn zoektocht, waarbij ze steeds nauwlettend in de nabijheid bleef. Haar ervaring met enerzijds particulieren en anderzijds het bedrijfsleven maakt dat ze een waar arsenaal aan instrumenten en adviezen ter beschikking heeft waarmee ze haar coachees doelbewust bij de kern van hun probleem brengt, zonder evenwel haar eigen mening naar voor te schuiven. Bovendien weet ze je geregeld een spiegel voor te houden en je voortdurend tot reflectie aan te zetten, je eigen wilskracht aan te porren.

De coaching bij Elke heeft me paden doen afsluiten, nieuwe wegen doen inslaan. Ze schuwde niet om soms tegen mijn vastgeroeste manier van denken in te gaan en me daardoor op schijnbaar onwrikbare patronen te wijzen. Ze heeft me een geheel andere kijk op mijn leven aangeboden, me weer dichter bij mezelf gebracht en me vooral bewust gemaakt.”

A.J.

“ Dankzij Elke heb ik terug leren inzien dat de kracht van elk individu uiteindelijk vanuit het individu zelf komt. Dankzij de coaching heb ik terug geleerd om op een bewuste manier afstand te nemen van de ‘mallemolen’ in plaats van zonder meer mee te draaien met wat ‘de rest’ al dan niet doet. Het geeft je bovendien de mogelijkheid om op een meer neutrale en minder emotionele manier naar dingen te kijken en ermee om te gaan en meer bewust bezig te zijn met wat je doet en hoe je het doet. Met andere woorden Elke is een geweldige coach!”


C.B.

“Wat ik ontzettend apprecieer in Elke is de degelijke voorbereiding voor elke training en/of coaching.

Tijdens een traject is ze zeer bereikbaar voor constructieve feedback voor alle betrokken partners. Tijdens een begeleiding zal ze steeds zeggen waar het op staat, met een duidelijke visie om tot een resultaat te komen en hierbij steeds meedenkend naar het verloop in de verdere toekomst.

Kortom een fijne, betrouwbare en flexibele partner.”

A.C., Opleidingsverantwoordelijke Pidpa

“Je straalt rust uit en nodigt uit tot een open gesprek. Ik vond het fijn dat je vaak herkenbare voorbeelden gaf. Omdat je psycholoog bent, konden de sessies vaak verder en dieper gaan dan puur loopbaanbegeleiding en dat was net wat ik nodig had. Niet per se het helpen met werk zoeken op zich. Ik vond het interessant om wat verder te gaan, maar je moet er natuurlijk wel voor open staan.”

A.K.

“Door Elkes ervaring kan ze zowel ondersteuning geven aan het meer technische aspect, zoals motivatiebrieven en CV op punt stellen, alsook meer inzicht geven in wat voor een persson je bent en wat de consequenties daarvan zijn? Ik had het gevoel dat Elke een heel brede visie heeft zodat verschillende soorten mensen met verschillende noden bij haar terecht kunnen.”

E.W.