15 jaar actief als People Coach, dat verdient meerdere bloemetjes én een feest!
Letterlijk en/of figuurlijk, want samen met 6 andere vrouwen organiseer ik donderdag 1 december 2022 een eerste ‘tasting’-avond van de ‘Conscious Community’ die we samen opstartten.

 

2d818364-a39c-dbf9-4f65-38ac85ec000c

 

Deze zomer, op 22 augustus om exact te zijn, vierde People Coach zijn de 15de verjaardag. 15 jaar de visie en missie van People Coach uitdragen en mensen helpen de meer bewustere versie van zichzelf te worden. 

Het eerste ‘kadootje” voor deze 15de verjaardag: mezelf én jullie een virtuele assistente cadeau geven… die al mijn administratie uit handen neemt en ervoor zorgt dat ik niet mijn eigen bottleneck ben door jullie vlot te woord te staan en verder te helpen met het plannen van sessies. Een deugddoend cadeau wat elke dag meer en meer rust en ruimte creëert in mijn hoofd, mijn agenda en mijn leven.

Het tweede “kadootje”, de opstart van een ‘conscious community’, is tegelijk een geschenk én een enorme uitdaging voor mezelf… Gelukkig is het ook wel helemaal in lijn met mijn missie/visie en roeping én jullie nood en behoeften om meer gelijkgestemde zielen te ontmoeten…

Al een hele tijd hoor ik van coachees dat ze heel blij zijn met alle kennis, inzichten en tools die ze tijdens een coachingsproces van mij krijgen. Er blijkt een nieuwe wereld voor hen open te gaan. Een wereld die zie nog niet kende, maar wel heel waardevol, verrijkend én kloppend vinden. Tegelijkertijd lopen ze ook aan tegen het feit dat ze daar met zo weinig mensen bewust over kunnen praten. Ze missen een vloeiende aansluiting en ervaren de nood om meer gelijkgestemden te ontmoeten, die ook op deze andere bewustere manier naar het leven kijken … 

Meestal geef ik hen als feedback, dat er allicht meer mensen in hun omgeving zijn, dan ze denken, waarmee ze hier wel over kunnen praten, maar dat de mensen die daarvoor openstaan vaak met hetzelfde struggelen dan zijzelf, waardoor niemand de eerste stap neemt en het dus ook niet wordt besproken of zelfs afgetoetst of het kan.

 

                                                                                                                                                                                               “Elke, er zijn zo weinig mensen in mijn omgeving,
                                                                                                                                                                                                 waarmee ik hierover kan praten.”

 

Meermaals heb ik die uitspraak gehoord en gedacht: “Hoe vaak moet je dit nog horen, vooraleer je er ook effectief iets mee gaat doen!?”
Soms heb ik deze reflectie bij mezelf ook uitgesproken naar de betrokken coachee toe. En langzaam maar zeker… sijpelde er iets in mijn bewustzijn en werd er een nieuw idee geboren.

En toen kwam er kentering in de zaak…

’t Was echter pas toen ik werd uitgedaagd door mijn roeping, die ik in het voorjaar van 2021 in Costa Rica echt op papier zette in 1 heel sprekende zin, dat er echt kentering in de zaak kwam. Op een bepaald moment werd het heel duidelijk dat de volgende stap/uitdaging in mijn professioneel parcours eentje was van mensen samenbrengen en verbinden. Mensen verenigen die allemaal op eenzelfde manier in het leven staan of naar het leven kijken. Want het is niet alleen dat die mensen ‘eenzaam’ zijn én verbinding nodig hebben met gelijkgestemden, het gaat ook over het feit dat ze vanuit die verbinding én herkenning bij anderen ook vertrouwen putten en moed scheppen om actiever met hun eigen inzichten aan de slag te gaan en deze uit te dragen in hun leven en naaste omgeving. Met andere woorden … door mensen samen te brengen en te verbinden, geven ze elkaar kracht en de nodige moed om de inzichten die zij hebben uit te dragen in het leven en also nog meer hun unieke plek in dit leven op te nemen en hun bijdrage te leveren aan het grotere geheel. En als er iets is waar ik blij van wordt of wat volledig in lijn is met mijn roeping, dan is het wel dat mensen in lijn leven met hun diepere wijsheid, met hun diepere kern, met hun diepere manier van zijn. 

Een community van gelijkgestemde zielen voelt als de enige logische volgende stap voor mij om te nemen. Dat gaat jou, de inner circle én mezelf helpen om die herontdekte kennis en inzichten beter te integreren in ons eigen leven én mee uit te dragen in de maatschappij, zodat iedereen er beter van wordt.

Ik ben dan ook MEGA BLIJ dat ik samen met 6 andere dames deze ‘conscious community’ in de wereld mag zetten. Volledige ingegeven en vormgegeven vanuit mijn ziel én hogere bewustzijn, in lijn met de principes van ‘niets moet en alles kan’, zolang we maar allemaal, ieder voor zich, trouw blijven aan onze eigen innerlijke kern van neutraal en liefdevol bewustzijn. Dat is waar het in dit leven en meer specifiek in mijn leven en mijn roeping omdraait… nl. dat mensen zich overgeven aan hun eigen innerlijke wijsheid en dit ten allen tijden volgen!

 

                                                                                                                                                                              “My calling is people surrendering to the God withing themselves”

 Dus:

Cheers voor mezelf om gedurende 15 jaar en langer blijvend uitdagingen aan te nemen om telkens weer de betere versie van mezelf te worden, te blijven en te zijn én om mijn roeping – om meer bewustzijn in de wereld te brengen – telkens weer meer vorm te geven.

Cheers voor de dames van de ‘inner circle’ die samen met mij dit pad willen bewandelen. Het zijn stuk voor stuk bloemetjes die allemaal iets mooi en oprechts bij te dragen hebben aan het leven en ons samenzijn in de community

En … cheers voor jullie… die het voelen kriebelen, die zich aangetrokken voelen tot dit verhaal én durven volgen door er mee in te stappen of op zijn minste eens te komen proeven!