Testimonials Conscious Community

Licht, rust, dat voel ik nu. Met blij hartje bedje in! Blij dat je op mijn pad mocht komen 🙏 – I –

Ik ben vrijdag in volledig bliss wakker geworden en heb het hele weekend genoten van al het mooie we donderdag hebben gezien en ervaren. – P –

Dankjewel Elke voor de magische avond. Ik voel me een stuk ‘groter’ als het ware…- S –

Hey Elke, ik wil je bedanken voor de fijne avond! Ik heb ervan genoten! Ik heb de liefdevolle verbinding gevoeld, de goede intenties van alle lieve mensen, de warmte,… Ik bewonder hoe je hebt kunnen verwoorden welke weg je hebt afgelegd, wat je visie is en waar je naartoe wil. De steen die ik in de goodiebag vond, was, zoals je op voorhand ook gezegd had, precies voor mij bestemd. De rozenkwarts kon ik goed gebruiken en deed me deugd. En ook de andere spulletjes waren super, bedankt! Heb was een fijne avond met fijne mensen en ik heb veel warmte gevoeld. Nogmaals dank voor de uitnodiging ❤️​- J –

Inspirerend, verbindend, zeer aangenaam -G-

Mooie locatie, zeer mooie woorden die je gebracht hebt. Pakkend in combinatie met de muziek en origineel met de tekening die tegelijkertijd werd opgemaakt. De oefeningen in de kring waren ook leuk om te doen omdat die het kind in ons naar boven brachten. De meditatie was een mooie afsluiter. – J –

Wat een mooie ervaring. Het had iets magisch, warm, puur. Het was verrassend en toch wat thuiskomen ook. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel Elke en de dames van de inner circle voor dit mooie initiatief. – J –

Elke, bedankt voor de tasting. Het moment wandelt nog elke dag met me mee. Het was een bijzonder voel- en ontmoetmoment, waar je heel snel connectie of non-connectie voelt. Waar energie loskomt en warmte binnen. Ik kan het moeilijk bevatten en onder woorden brengen maar ben dankbaar. Wat een mooie ervaring. 🌟- C –

Mijn vrijdag was licht en luchtig. Heel erg genoten! Nog steeds. De vibe zindert na. De groep was geweldig en de inner circle zijn fantastische dames ❤️❤️❤️ – I –

Fijne groep met lieve mensen, ieder met een ander levensverhaal. Afwisselende denk- en doe-activiteiten: yoga, meditatie, wandelen in de natuur, naar jezelf op zoek (moeten) gaan; de ene activiteit al meer of minder bekend / makkelijker / moeilijker dan de ander. Nieuwe connecties. Soms mentaal zwaar omdat sommige levensverhalen wel bleven hangen bij mij. Bewuste me-time.​- A –