Loopbaanbegeleiding


Bij People Coach hanteren we een echte individuele aanpak!

In de zoektocht naar het antwoord op jouw persoonlijke loopbaanbegeleidingsvraag houden we rekening met wie jij bent als mens, wat je onderliggende drijfveren zijn, wat jou energie geeft en wat net niet, wat jij belangrijk vindt in het leven, etc.
We blijven dus niet op een oppervlakkig niveau hangen, maar gaan dieper kijken naar de mens op zich. Vaak gaan we samen met jou op zoek naar wat jouw ideale droom-job is. Waar jij in het diepste van je hart blij en gelukkig van wordt. Pas in tweede instantie gaan we kijken naar de haalbaarheid daarvan in jouw dagdagelijkse leven.

Bij People Coach geloven we namelijk dat het heel belangrijk is om te werken in lijn met wie je bent. Pas dan kan je ervaren dat werken niet voelt als werken, maar als van je hobby je beroep maken. Kan jij je voorstellen hoe bevrijdend dat kan aanvoelen?

De feedback op onze loopbaanbegeleidingstrajecten die we krijgen is dat coachees deze aanpak ook echt waarderen en er de resultaten van zien.

People Coach is erkend als loopbaan centrum door de VDAB.

Zie voor verdere informatie op de website van de VDAB:
www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Wil jij checken of loopbaanbegeleiding iets voor jou is?
Doe hier de VDAB loopbaanbegeleidingstest

Wil je meer weten over de aanpak bij loopbaanbegeleiding?
Vraag vrijblijvend een kennismakend gesprek aan via info@peoplecoach.be. Tijdens dit gesprek licht ik uitgebreid het stappenplan van loopbaanbegeleiding toe.

Contacteer ons