Particulieren
................................................................

Workshop "ENERGIE (& geluks) MANAGEMENT"

Met alle drukte, stress en de hoeveelheid prikkels die op ons afkomen tegenwoordig is het een hele uitdaging om rust, ontspaning en positiviteit te blijven ervaren bij jezelf. Deze workshop biedt hier een oplossing voor.

Individuele life coaching

Een individuele life coaching is een vorm van (tailor-made) 1-op-1 begeleiding in het vinden van antwoorden voor de specifieke (levens-)vragen van de coachee.

Stress & burn-out coaching

Een stress & burn-out coaching ondersteunt mensen doorheen een donkere periode in hun leven en begeleidt hen in hun zoektocht naar nieuwe en krachtigere manieren om met het leven om te gaan.

Relatie coaching

Een relatie coaching helpt koppels de vinger te leggen op het probleem binnen hun liefdes-, vriendschaps- of andere familiale relatie en definieert concrete acties om het leven samen terug constructief vorm te geven. 

Gezondheids-coaching

In een gezondheids-coaching gaan we samen op zoek naar wat voor jou de beste en meest gepaste manier is om met uw gezondheid en/of ziekte om te gaan!  

Professionele ontwikkeling & carrière coaching

Een professionele ontwikkeling & carrière coaching focust zich op het ontwikkelen en behalen van de specifiek vooropgestelde de leerdoelstellingen van de coachee in functie van diens professionele loopbaan. 

Wandel coaching

Een wandel coaching combineert de rust en kalmte van de natuur waar we doorheen wandelen met de inzichten en bewustwording die een coachingsessie te bieden heeft.

Aanpak

People Coach beschouwt elke persoon en elke hulpvraag als uniek en gelooft dan ook niet in standaard coachingspakketen, maar werkt telkens weer op maat van het individu.

                                                        webdesign by [ imaxx ] - © 2008 - www.peoplecoach.be