Bedrijven
................................................................

Groeitraject "Leiderschap & Communicatie"

Als leidinggevende is gepast communiceren een continue uitdaging. Daarom dit groeitraject 'Leiderschap & communicatie'. Inschrijven kan via deze website...

Individuele groei coaching

Een individuele groei coaching is een (tailor-made) 1-op-1 coachingstraject waarin de coachees onder begeleiding de meest gepaste antwoorden zoeken op hun specifieke ontwikkelingsvraagstukken (en deze vervolgens implementeren).

Stress & burn-out coaching

Een stress & burn-out coaching ondersteunt mensen doorheen een donkere periode in hun leven en begeleidt hen in hun zoektocht naar nieuwe en krachtigere manieren om met het leven om te gaan.

Talent coaching

Een talent coaching is er op gericht om het talent in uw organisatie alle kansen te geven om zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen in lijn met de doelstellingen van beide betrokken partijen. 

Teamcoaching & teambuilding

Tijdens een teamcoaching of een teambuilding wordt een groep en alle individuele leden van die groep begeleidt om het volle potentieel uit ieder van hen te halen met als doel samen de beste versie van het team neer te zetten.

People Audit

Een people audit is een door People Coach specifieke ontwikkelde manier om een duidelijk beeld te krijgen van het menselijke potentieel binnen uw organisatie, departement of team.

One step coaching

In een one step coaching krijgt u als kaderlid de kans om tijdens een wandel sessie moeilijke beslissingen op een deskundige, efficiĆ«nte en objectieve manier te onderzoeken en af te toetsen met een onafhankelijke derde. 

Aanpak

People Coach beschouwt elke opdracht als uniek. Men gelooft dan ook niet in een standaard training, coachings- of teambuildingspakket, maar werkt alleen met op maat gemaakte oplossingen ...

                                                        webdesign by [ imaxx ] - © 2008 - www.peoplecoach.be